Resultat träningsmatcher

DAM
ISH - Göteborgs DFF  3-2 (1-2)
Mål: Azra Tokovic, Tilda Boqvist, Elin Hansson

En något stessad första halvlek utav ISH men reltivt stabilt ändå för att vara årets första match och en del nya spelare på plan med kort introduktionstid. Men mycket blev bättre i andra utan att vara på lagets bästa, inte så konstigt med tanke på årstid. Lagets inställning var bra samt viljan att ständigt göra rätt och orken var likväl i framkant - detta gjorde att laget kunde vända underläge till vinst idag mot bra motstånd. Moa Jönsson gjorde sina första 20 minuter efter sin korsbandsrehabilitering och var en pigg injektion för laget när hon kom in - välkommen tillbaka Moa! 

Laget;
Sai
Sandra - Alicia - Emma - Saga
Evelina P - Elin - Emmy
Tilda L - Azra - Sofia
Avb (med speltid): Tilda B (in 45), Anna O (in 45), Alma C mv (in 45), Moa (in 70)


HERR 
Stafsinge IF - ISH 3-2 (0-2)
Mål: Marcus Jönsson, Oskar Rantala Törnfelt

Under första halvlek var det mycket ISH som tar över mer och mer ju längre första halvlek går, ISH hade även ett bortdömt 3-0 inne för offside via provspelande och avslutande Romario (publik på plats i offsidelinje sa icke offside). ISH imponerade under första halvlek och båda målen (inkl offsidemålet) var av varianten "klapp-klapp". Om första var bra som "lovade" mycket så var andra halvlek raka motsatsen, Stafsinge tilläts styra och och göra tre mål samtidigt som ISH uppträdde "generöst" - en något oväntad vändning med tanke på den stabilitet som uppvisades under första akten av ISH.   
Rasmus fick tyvärr kliva av matchen efter 15 min pga trolig bristning baksida lår.
Dagens konstgräsplan var inte bra, har inget med resultatet att göra men för låg kvalité ur flera aspekter.

Laget;
Oskar
Kenan - Adrian - Endrit - Rasmus
Kristoffer - Zemri - Marcus
Omar - Ola - Oskar
Avb (med speltid): Romario (in 15 min), Hasanen (in 70 min), Benedict (in 80 min)


// Administrationen