Nyförvärv dam

Matilda Brovall Matilda Brovall
Spelare nummer 20 (antal spelare i truppen, 18+2 mv) är klar för IS Halmia dam - det är målvakten Matilda Brovall (född 1998). Matilda är fostrad i Onsala BK och har spelat i division 1 några år, med andra ord en rätt erfaren spelare trots sin ringa ålder. En bra målvakt som tar upp konkurrensen med Cornelia om första platsen, Matlida är även bra med fötterna - vilket är viktigt i lagets uppspelsfas. Matilda studerar på Halmstad högskola så hon vet vad hon vill och är en härlig personlighet. Matilda ersätter Sai som tagit en paus från fotbollen. Hjärtligt välkommen Matilda!!

Ännu en mycket glädjande punkt är att vår Lina Eriksson (född 2000) som valt att fortsätta med sin fotboll hos oss, Lina gjorde ett bra 2019 och kan spela både defensivt som offensivt på båda kanterna. Härligt Lina!!


// Administrationen