U15 iväg på stor inomhusturnering

Kristianstad Arena Cup futsal heter en av Sveriges största inomhusturneringar i fotboll/futsal, många klasser på ungdomssidan genomförs över flera helger och totalt deltar 664 lag detta år i denna turnering.

Vår duktiga U15 trupp deltar med två lag i två olika åldersgrupper, ett lag i pojkar födda 2005 samt ett i pojkar födda 2006. Laget födda 2005 spelar gruppspel och slutspel idag, här deltar 13 grupper med fyra lag i varje grupp. ISH vann sin första match mot Onsala med 3-0. Turneringen går bra att följa via denna hemsida - https://www.procup.se/cup/33100.htm

Laget födda 2006 spelar sin grupp och slutspel 26 januari, här är 18 grupper med 4 lag i varje grupp.


VI önskar spelare, ledare och medföljande supportrers stort lycka till idag samt 26 januari!!


// Administrationen