Bingolottoförsäljning

Heinz Martini och Tommy Filipsson har kvällens försäljningspass innaför entrén vid Citygross. Heinz Martini och Tommy Filipsson har kvällens försäljningspass innaför entrén vid Citygross.

En av IS Halmias stora inkomstkällor är bingolottoförsäljningen under ett år, trots försäljning mer eller mindre varje helg som går så är försäljningen inför 23/12 och 31/12 dom största och viktigaste. I år har ISH, tack vare frivilliga samt ungdomsspelare inkl föräldrar, suttit i Citygross vid Stenalyckan sedan i onsdags morse och alla öppna timmar fram tills sändningsstart i TV4 i morgon (23/12) kväll. Nästa försäljningsperiod är 27-31/12, från morgon till kväll, inför sändningen på TV4 Nyårsafton. Bingolotto fullkomligt öser ut en massa och stora vinster dessa två stora dagar.

KOM OCH KÖP = ett enkelt, men ack så viktigt, vis att stödja IS Halmia.


// Administrationen