Kontraktsförlängning/nyförvärv dam

Fr vänster; Evelina, Elin. Fr vänster; Evelina, Elin.
Nyförvärvet inför 2019 Evelina Brag (född -99) förlänger även över 2020, detta är ISH mycket nöjda över - här finns än mer utveckling. I årets seriespel blev det 4 mål på 20 matcher, där Brag startade 6 matcher och inhoppare i stort sett alla andra.  

Elin Hansson (född -02) från BK Astrio valde ISH för föreningens utvecklande tekniska fotboll och tempohöga träningsmiljö. Elin har visat sig samt  bekräftat vara en fysisk stark 2-vägsspelare. Främsta styrkor i kraften, förståelsen av spelet men också bra första touch och passningsfot. Driv för träning och fin tjej precis som storasyster Alicia i laget.

Med dessa två in och Azra igår så är truppen nu uppe i 18 spelare (16+2), två platser till är lediga - fylls dom på lika väl som tidigare så är truppen vass nog för topplacering 2020.


// Administartionen