Nyförvärv dam

Azra Tokovic Azra Tokovic

Damlaget har lyckats knyta till sig ett mycket spännade offensivt nyförvärv - Azra Tokovic 19 år (född 2000).

Dom senaste 2 säsongerna har hon spelat i Division 1 laget Hammenhög, ett lag som vårt damlag stött på ett antal gånger. 2019 blev facit 9 matcher och 5 mål plus några assister för Azra (innan studierna tog vid på Halmstad högskola), 16 matcher och 13 mål inklusive många assister 2018. En vass anfallare som kan spela i position 7, 9 som 11 men har framförallt egenskaper för den centrala rollen i anfallet. En lirare som passar in i vår tekniska fotboll men också vass i djupled, avslutar gärna och ofta med båda fötterna. Dessutom hårt arbetande i presspelet.

Underbar personlighet som glad samt positiv tjej - hjärtligt välkommen till IS Halmia Azra!!


// Administrationen