Nyförvärv-förlängning-uppflyttningar

Ovan fr vänster: Endrit Ibishi, Rasmus Bengtsson. Nedan fr vänster: Hasanen Nazar, Kenan Covrk, Benedict Guimson, Oskar Bengtsson. Ovan fr vänster: Endrit Ibishi, Rasmus Bengtsson. Nedan fr vänster: Hasanen Nazar, Kenan Covrk, Benedict Guimson, Oskar Bengtsson.
NYFÖRVÄRV
Endrit Ibishi - försvarsspelare född 1997 som ISH jagat i 3 års tid, nu äntligen fick Halmia denna kvalitativa allround försvarsspelare till sig. Endrit har fostran i HBK och dom senaste tre åren hos Vinbergs IF, bor och uppvuxen i Halmstad.
Oskar Bengtsson - målvakt född 2000 som kommer från Glommens IF senast där han hittat ordentlig motivation igen. Smålännning fostrad i IFK Värnamo innan fotbollsgymnasium i Falkenberg och spel i FFF U17 som U19 innan Glommen detta år. Spännande utvecklingsbar målvakt som dessutom jobbar i Halmstad.
FÖRLÄNGNING
Rasmus Bengtsson - denna frejdiga 24-åriga vänsterback med ständig utveckling har förlängt över 2020, det är ISH mycket glada samt nöjda över. Rasmus håller mycket hög standard i sina bästa stunder, lite av en late bloomer där det finns än mer. 
UPPFLYTTNINGAR
Benedict Guimson - Ben (född 2001) har kämpat på länge i akademin och till slut har det givit riktigt bra resultat efter målmedvetenhet. Ben har varit en riktig poängspelare i division 5 och visat dom rätta kvalitérna för högre nivå.
Hasanen Nazar - likt Ben (även född 2001) kämpat länge och målmedvetet för denna nivå och möjlighet. Hasse är fostrad i ISH men tog en sväng inom SNFF innan tillbaka i ISH. Hasse är som Ben 7-9-11a men kan också agera som position 10,
Kenan Covrk - född 2002 och fostrad i HBK. Kenan kom till ISH hösten 2018 och har haft en otrolig utveckling hos ISH, så bra att ingen tvivel till slut fanns angående uppflyttning i A-truppen. Kenan har flera positioner och kunskaper i sitt register men kanske bäst i vår position 6a. 

Fina människor samt goda personligheter.

Nu söker ISH  herr enbart två vassa forwards in för nivån i positionerna 7-9-11, kontakt finnes med flera kvalitativa och ansvariga hoppas samt tror att allt är klart innan träningsmatchen mot Qviding i Göteborg lördag 7/12.


// Administrationen