Kontraktsförlängningar herr

Bild ovan från vänster; Osama Hassan, Andreas Åström. Bild nedan; Jesper Andersson. Bild ovan från vänster; Osama Hassan, Andreas Åström. Bild nedan; Jesper Andersson.
Ytterligare tre starka spelare in till herrtruppen inför 2020;
Osama Hassan (född 1998) - kom till oss i somras från Ullared där han var ordinarie och kom dit från Falkenbergs FF A-trupp inför 2019. Hösten 2017 tränade Osama med ISH, men då blev han erbjuden lärlingsavtal med FFF A inför 2018. Välskolad snabb vänsterfotad tvåväggspelare samt grym personlighet. 
Andreas Åström (född 1998) - fostrad och varit i sitt Skiljebo SK (division 2 2019) i alla år fram till i somras då studier på Halmstad Högskolan tog honom till vårt ISH, grym försvarsspelare med fina fötter och god blick samt fin människa.
Jesper Andersson (född 1995) - var hos ISH under studie och rehabtid 2017, efter nästan 2 års tid hemma i Skövde AIK och där ordinarie i deras divison 1 lag (länge topp 1-2 i tabellen 2019) har kärleken tagit honom till Halmstad igen. Självfallet väljer denna fina människa ISH igen, Jesper är vänsterfotad vänterback eller vänster innerback.   

Defensiven och mittfältet för topp-plats i seriespelet 2020 är snart satt och nu fokus offensiven framåt.


En förlust till klar för ISH herr förutom Ronny och Melker;
Målvakt Markus Rydeberg - denna seriösa och pålitliga spelare tillika goda personlighet söker sig vidare i sin fotbollskarriär i hopp om mer speltid som nummer ett, det har ISH den allra största förståelsen för och säger stort tack för 2019 samt bästa lycka till framåt i livet.


// Administrationen