Tränarstaben herr 

Från vänster; Per-Anders Andersson, Anders Wallin, William Åberg. Timy Karlsson saknas på bilden. Från vänster; Per-Anders Andersson, Anders Wallin, William Åberg. Timy Karlsson saknas på bilden.

Efter lite planerande och diskussioner är det mesta nu klart angående tränarstaben för ISH herr 2020.

IS Halmias ansvariga är mycket glada och stolta över att knutit till oss Anders Wallin i ytterligare minst 3 år framåt, detta tillsammans med en stark och väl fungerande stab i övrigt. Wallin har ju varit i ISH under hela 2019, största delen som akademi och ungdomsansvarig men då också som huvudansvarig för ISH herr igen.

Assisterande tränare Per-Anders "Perra" Andersson är en stor Halmian och har gjort många år i föreningen nu, brinner för Halmias bästa. Assisterande tränare William Åberg är så spännande som Vi trodde i höstas och har intressanta samt färska tankar om det mesta. Vår duktiga målvaktstränare Timy Karlsson väntas också ingå i denna stab, starkt överlag känner Vi.

Samtliga dessa fyra skall även jobba neråt och bl a med kommande U15 truppen en del.


Fotbollsgruppen i ISH uttalar sig genom klubbchef Leif Jönsson;
- När det gäller ledarskifte i föreningen i övrigt så vill VI verkligen jobba med kontinuitet samt långsiktighet och har överlag lyckats rätt bra med det, det brukar vara grunden för stabilitet och utveckling. Finns ingen mening med att ångra beslut som man tagit för man trodde ju på det vid en tidpunkt samt anledning till varför, vad man däremot kan göra är att lära sig utav det för framtida bättre beslut och föreningens bästa. VI är mycket glada och stolta över att fått ihop denna starka ledarkonstellation.

Anders Wallin säger;
- Ser verkligen fram emot 2020 med tillförsikt, som startade idag. Ska bli riktigt intressant att jobba mot långsiktiga mål med en härlig grupp spelare samt fantastiska ledarkollegor. 

Per-Anders säger:
- Ser med tillförsikt mot 2020. Ska bli riktigt roligt att få vara en del av Halmias tränartrupp. En bra trupp med bra fotbollsspelare och framförallt fina personligheter. En viktig del är att få gruppen homogen och att alla vet målet som vi sätter upp inför 2020 samt att alla jobbar efter det. Då kommer 2020 bli ett spännande år. Detta är en del av tränartruppens viktiga mål, och ha glädje i gruppen samt roligt tillsammans i övrigt på som utanför plan.

William säger;
- Ser enormt mycket fram emot att få vara med på ISH satsning för 2020 och framåt. Hoppas att kunna vara med och bidra såväl sportsligt som socialt i strävan att nå våra målsättningar.


// Administrationen