Gais Open ungdom

GAIS OPEN arrangeras utav, som det framgår, superettanlaget från Göteborg (där för övrigt vår f.d spelare och tränare Patrik Ingelsten från 2016 är huvudansvarig för herr A). Turneringen spelas i dagarna tre från morgon till kväll 1-3 november (dvs kommande helg), totalt är ca 70 lag anmälda från Sverige-Danmark-Norge i klasserna pojkar 12 år-13-14-15-16. Spelplatser är framförallt Gaisgården och Heden men även Härlanda Park och Valhalla. Detta är en kvalitativ turnering där även andra ungdomslag från ISH deltagit tidigare år.

Detta år har ISH ett lag i P13 klassen och ett lag i P14 klassen, både klasserna är 11-manna fotboll och var match spelas i 2x25 min. Resultat kan följas via https://www.procup.se/cup/32511.htm - annars presenteras resultat och insatser via U14 egen hemsida eller här söndag kväll. 

ISH önskar alla spelare och ledare stort lycka till under helgen!!


// Administrationen