Spelarförluster herr

Det är inte bara spelare in för ISH Herr, ett par lämnar oss också;

Ronny Sabo
Mr Sabo (32 år nästa år) har valt att lämna ISH igen av privata skäl och eventuellt spel på lägre nivå framöver. Ronny Sabo har gjort en lång och gedigen tid hos och för IS Halmia. 2010 kom Ronny till ISH från SNFF, Ronny är fostrad i HBK och har även representerat LFK i Halmstad med omnejd. Efter Ronnys och Halmias fina 2013 i division 1 plockade superettanlaget Jönköping Södra in Ronny, då var Ronny 25 år vilket visar att man kan gå den långa vägen också för spel på elitnivå. Efter 3 år i superettan (2016 med Degerfors) återvände Ronny till kära ISH där han nu lagt nästan 7 år utav sin spelarkarriär i omgångar.
IS Halmia tackar Ronny Sabo STORT för alla hans fina år som gott föredöme samt härliga, viktiga insatser på plan för ISH och önskar honom det bästa framöver i livet.

Melker Petrelius
Melker kommer att trappa ner lite inför 2020 för att mer speltid i representationslag. Melker kom till ISH som ungdomsspelare från Alets IK inför 2013. Melker var med om tredje platsen i Gothia Cups A-slutspel 2014 i boys 16-klassen. Melker har sedan varit med från starten utav akademin och avancemanget direkt till division 5 via två avancemang i seniorfotbollen. Efterhand har Melker tränat mer och mer med A-truppen och inför 2018 fick Melker lärlingskontrakt med A-truppen. Melker har varit startspelare i elvan vid några tillfällen i tävlingsmatcher och många inhopp utöver det, 2018 var nog Melkers bästa år i Halmias färger. Melker har alltid varit mycket seriös med sin fotboll, sympatisk-ödmjuk-fantastisk människa på alla sätt och vis dessutom. TACK för allt Melker, på som utanför plan.   


// Administrationen