Kontraktsförlängningar herr

Från vänster; Albin Mazreku, Anton Holmer, Hampus Gegö. Från vänster; Albin Mazreku, Anton Holmer, Hampus Gegö.

Nästa tre spelare att förlänga med ISH herr över 2020 får läggas in på kontot, framtiden och nästa steg;
Anton Holmer (född 19997)
Har varit i föreningen sedan 2013 men har haft lite struligt med sin utveckling och det framförallt pga skador. Talang finns här och ISH hoppas nu att kroppen är färdigvuxen samt färdiganpassad, då skall det bli mycket intressant att följa Anton under 2020. Mittfältet är Antons främsta position.
Albin Mazreku (född 2000)
Offensiva Albin kom till ISH från grannklubben i mars detta år. Albin har tagit steg konstant i år under sin premiärtid som seniorspelare, lyhörd och orädd samt rakt på mål och fin blick är goda egenskaper hos Albin. Träningsvillig och målmedveten dessutom.
Hampus Gegö (född 2002)
Offensiva Hampus slog igenom redan under 2017-2018 under ISH paraplyet, Hampus fick även känna på ett par landslagssamlingar sent 2017 och i början på 2018. Det sista steget från sista junior och upp i senior för att hävda sig är alltid svårt, få har kämpat så hårt med detta som Hampus. Efter att verkligen varit på gång igen under del 1 2019 åkte Hampus på en korsbandsskada i en akademimatch i maj månad. Nu är Hampus på gång igen med en lång och målmedveten träningsmängd i sig, kroppsligt som mentalt.    

Tre ödmjuka kloka människor som älskar att träna, god kombination.


// Administrationen