Kontraktsförlängningar herr

Från vänster: Kristoffer, Erik, Oskar. Från vänster: Kristoffer, Erik, Oskar.

Ytterligare tre viktiga pusselbitar i lagbygge 2020 för ISH herr är klart, nu har 10 spelare skrivit på för nästkommande år och fler är på gång enligt ansvariga;
Erik Ferman (född 1990)
När laget går in i 2020 blir den gode Ferman truppens äldsta och mest rutinerade spelare ihop med Thydell. Erik har spelat på högre nivå både med ISH, Tvååker som IFK Värnamo. Kroppsmässigt är Ferman mycket professionell, i passet visar det 30 år 2020 men på plan agerar han mycket piggt och starkt. Ansvarstagandet som ålderman och lagkapten sköter Mr Ferman föredömligt liksom kvaliten på träningar och matcher.
Kristoffer Thydell (född 1993)
Denna lugna, pålitliga, sympatiska och hårt arbetande Thydell har spelat både på högsta som näst högsta nivån i Sverige. Bl a med HBK och därefter lite resande i Sverige och spel i Husqvarna, Karlstad och Piteå. Thydell började och avslutade året starkt, ungefär som laget i övrigt. Thydde är en viktig pjäs i lagets mittfält där han kompletterar bl a Zemri och Marcus ypperligt.
Oskar Rantalla Törnfelt (född 1998)
Denna friska offensiva fläkt kom till ISH under sommaren 2019 inför sina studier på Halmstad Högskola (minst 3 år framåt är det tänkt). Han kom då från division 1 laget IF Sylvia, fostrad i IK Norrköping. Oskar är en hårt arbetande forward som dessutom är snabb, gillar att utmana och poängspelare på det. En del äldre goda Halmianer på läktaren tycker Oskar påminner en del om Halmias fantastiska Karl-Olof Andersson.

Tre fantastiska människor dessutom på alla sätt och vis, också viktiga ingredienser i ett lag bygge.

Så här sammanfattar Erik Ferman sina tankar kring 2019 som 2020;
- "Året 2019 blev inte så som vi hade hoppats på och det skulle kunna beskrivas med ett ord, ojämnhet. I våra bästa stunder är vi bäst i serien. Dock har våra dalar varit för djupa. Men detta har också varit ett år där vi lärt oss mycket. Vi har fortfarande en ung trupp som ständigt utvecklas, både som individ och som lag. Vårt mål inför nästa säsong är solklart, vi vill vinna. Vi har en bra sammansvetsad grupp som är redo att underkasta sig det hårda arbete som krävs för att ta hem en serie. 
Nästa år är IS Halmias år", avslutar Erik Ferman.


Under kommande vecka hoppas även ansvariga i ISH att kunna presentera ledarstaben kring herr för 2020. Laget börjar träna måndag 4 november igen efter lite vila sedan sista seriematchen.


// Administrationen