Kontraktsförlängningar herr

Från vänster; Erik Pålsson, Adrian Hallsö, Ola Lindh. Från vänster; Erik Pålsson, Adrian Hallsö, Ola Lindh.
Nu börjar det hända lite på herrsidan också, ansvariga i ISH har suttit i många samtal och många är positiva idag. Förutom dom fyra klara sedan tidigare, Zemri Callaku-Marcus Jönsson-Noel Törnqvist-Jasmin Barucic, så kommer här ytterligare tre klara;
Erik Pålsson (född 1995)
Försvarsspelaren Pålle kom till ISH inför 2019 men har haft ett litet struligt år i form av skador, sjukdomar och hjärnskakning. Men när allt hållit ihop har Pålle visat mycket hög division 2 klass oavsett position i backlinjen. 
Ola Lindh (född 1992)
Trots sina unga 27 år är Ola den som varit längst i föreningen i dagens A-trupp, 2020 blir Olas 10e raka år i sällskapet. Ola har jobbat och jobbar fortfarande hårt med sin utveckling som fotbollsspelare, ständigt nyfiken och seriös för förbättring. Ola är nog den spelare i dagens trupp som är allra klart mest allround i sitt spel och att kunna spela på flera platser samt hantera det på hög nivå.
Adrian Hallsö (född 1997) 
Adde kom till ISH från HBK inför säsongen 2017, så 2020 blir hans fjärde år i sällskapet. Adde tog tidigt en viktig plats i backlinjen, efterhand så har den ena mittbackplatsen varit hans på allvar och Adde har vuxit fram till en av lagets viktigaste spelare. Defensivt är det inte många i division 2 som håller högre klass än Adde, om ens någon. Offensivt har Adde förbättrats och här finns ytterligare utvecklingspotential. 

Samtliga pojkar är dessutom riktigt fina och pålitliga människor. 


Redaktionen ställde en fråga till nämnda klara spelare i denna artikel - "Hur ser Ni på 2019 och hur tänker Ni om 2020?";

Erik - 2019 har väl inte riktigt gått som planerat, både för min egen del och för lagets del. För mig så har det varit en väldigt hackig säsong med skador och sjukdomar som har ställt till det och jag har inte riktigt fått det flytet som jag hade velat. Kollektivt så har det varit lite samma där, många skador som har gjort att vi inte riktigt fått kontinuitet i det vi har gjort vilket har lett till lite ojämna resultat och prestationer. Jag är supertaggad inför 2020 då jag känner att vi har chans till revansch och visa vad vi går för, för vi har en väldigt hög högstanivå som vi visade mot till exempel Tvååker nu i höstas, och kan vi höja vår lägstanivå så kommer det se riktigt bra ut. Vi har en bra grupp också och kan vi behålla den så har vi fina förutsättningar för en bra säsong.

Ola - Den sportliga prestationen under 2019 har vi inte riktigt varit nöjda med. Vi har en väldigt hög potential och jag är övertygad om att alla är sugna på att visa upp detta under nästa säsong. Jag ser verkligen fram emot 2020, vi har ett bra lagbygge på gång och kommer bli oerhört svårslagna.

Adrian - 2019 har varit en svajig säsong, vi haft vissa matcher där vi verkligen har visat våran högsta nivå och gjort riktigt bra prestationer. Men det har varit alldeles för många matcher där vi inte har kommit upp i rätt nivå. Vi haft en liten ryckig säsong med många skador som inte har gett oss den stabiliteten som vi hade behövt i laget. Det ska bli riktigt kul att få dra igång 2020. Vi är ett bra gäng och väldigt motiverade att bygga vidare på vårat spel och göra flera bra prestationer.


Fler spelare klara inför 2020 presenteras här inom kort...


// Administrationen