Helgens match

Division 2 västra götaland 
BK Olympic - IS Halmia
Lördag 12 oktober kl.14.00 (Lindängens IP)


Årets sista tävlingsmatch och en match som gäller mycket, framförallt för hemmalaget som slåss för plats 1 som 2. Vårt ISH har ”bara” placering att spela för, femma som bäst och sjua som sämst. Olympic (53 poäng) måste vinna för att plocka första platsen i serien samtidigt som Qviding (54 poäng) då max får ta en poäng i sin hemmamatch mot Eslöv, dessutom jagar Ängelholm (52 poäng) plats 1 och 2 (som innebär kval) från sin tredjeplats och dom möter Hittarp hemma.

ISH har haft en bökig vecka med sjukdomar, skador och träning på vattensjuka planer - dock är alla inställda på ett snyggt bra avslut som innebär poäng och femte plats i morgon. Erik Pålsson får inte spela pga hjärnskakningen, Rasmus Bengtsson avstängd för sitt röda senast och Noel Törnqvist är på landslagsuppdrag - vilket innebär Timy Karlsson mellan stolparna igen.


// Administrationen