Unibet nominerar

Unibet presenterar idag de nominerade spelarna i Unibet 2:an, vår Noel Törnqvist (som idag startade P17-landskampen mot Tjeckien i trenationsturneringen i just Tjeckien) är en av dom nominerade!!

Tävlingen där spelare från samtliga division 2-serier tävlar om den prestigefyllda titeln som Sveriges bästa spelare i division 2. Med hjälp av tränare, sportchefer och journalister från hela landet har spelarna valts ut från de olika serierna.
Sedan starten 2003 har Unibet 2:an satt strålkastarljuset på division 2-fotbollen i Sverige och genom att varje år kora de bästa spelarna i division 2 får de som utmärkt sig mest under säsongen den uppmärksamhet de förtjänar.
Under hösten har tränare och sportchefer från landets division 2-föreningar deltagit i nomineringsprocessen, tillsammans med de journalister och bloggare som följer serierna på nära håll. I de sex division 2-serierna är det hundratals spelare som berörts under nomineringsarbetet och nu kan Unibet stolt presentera de som efter den första fasen är nominerade till att bli årets spelare i division 2.
– Precis som tidigare år har intresset för Unibet 2:an varit otroligt stort och nomineringar har strömmat in från engagerade tränare och kunniga experter. Det känns fantastiskt kul att genom Unibet 2:an få hylla de spelare som genomgående under säsongen presterat på en hög nivå. Årets nominerade visar att den svenska division 2-fotbollen är fylld till bredden med talangfulla spelare som vi inte sett det sista av, säger Henrik Holm, projektledare för Unibet 2:an.
I denna fas av tävlingen har tre spelare från varje lagdel nominerats från varje division 2-serie. Nästa steg är att presentera säsongens bästa målvakt, back, mittfältare och anfallare i varje serie. Utifrån dessa utses en slutvinnare på varje position. Dessa vinnare kommer då kunna titulera sig Sveriges bästa spelare i division 2.

Slutvinnarna får 15 000 kr var, där 10 000 kr går till föreningen och 5000 kr går till spelaren. Sedan starten 2003 har Unibet delat ut över 950 000 kronor till landets division 2-föreningar.

Från Division 2 västra götaland ligger årets nomineringar så här;
BÄSTA MÅLVAKT
Marcus Alexandersson (Qviding FIF), Robin Streifert (Ängelholms FF), Noel Törnqvist (IS Halmia).
BÄSTA FÖRSVARARE
Patchicco Diallo (BK Olympic), Linus Ohlsson (Qviding FIF), Anton Henningsson (Assyriska BK. 
BÄSTA MITTFÄLTARE
Joackim Åberg (Onsala BK), Julius Lindberg (Qviding FIF), Oscar Ehner (Qviding FIF).
BÄSTA ANFALLARE
Victor Andersson (Onsala BK), Assad Al Hamlawi (Ängelholms FF), Daniel Tidstrand (Qviding FIF).


// Administrationen