Helgens match

Division 2 västra götaland 
IS Halmia - Qviding FIF
Lördag 5 oktober kl.15.00 (PS. Halmstad Arena plan 1)


Omgång 25 av 26 är detta och ISH har två motiverande matcher kvar, serietvåan Qviding i morgon lördag och seriettan Olympic i den avslutande omgången på bortaplan. Här vill ISH visa att man är ett topplag samtidigt som man vill uppträda högst proffesionellt samt jaga fjärdeplatsen i serien. Två mycket tuffa matcher dock mot två offensiva lag, blir säkert sevärda matcher. Dessa båda topplag möttes i förra rundan och spelade 1-1. Qviding har gjort hela 83 mål framåt, detta mycket pga skytteligans nummer 1 och 2, Daniel Tidstrand som gjort 20 mål och Julius Lindberg på 17 mål. Mötet i mitten på Juni var en mycket medioker insats från Halmias sida, förlust på Valhalla med hela 5-0.

Halmia har Adrian Hallsö avstängd samt Erik Pålsson ej disponibel pga hjärnskakning i samband med Svenska Cupen matchen mot Tvååker, Pålle spelar inte mer i årets seriespel efter inrådan från läkare.

Denna match spelas tyvärr på Halmstad Arena plan 1 pga HBK match på Örjans Vall söndag 6 oktober. Dock kunde ISH spelat denna match i veckan som gått (ex onsdag) på Örjans Vall, detta var ok från Svenska Fotbollförbundet och planansvarig på Örjans Vall men Qviding sade nej. Helgmatcher kan hemmalaget flytta hur dom vill men ska man flytta helgmatch till veckodag måste förbund som bortalag godkänna det hela.


HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till Halmstad Arena för att stötta vårt herrlag i årets sista "hemmamatch"!!


// Administrationen