Förlust för dam

IS Halmia - Trelleborg FF 0-3 (0-1)

Det blev en tråkig förlust hemma för damlaget i serieepilogen. Bortalaget börjar bäst men rätt snart börjar ISH styra matchen, bra i uppspelsfasen och även del 2 på väg fram till avslut men tyvärr lite uddlöst i sista pass som dom få avslut som kom till. Defensiven är något okoncentrerad vilket ger Trelleborg ett par chanser lite väl lättvindigt, vid ett av dessa blir det bortaledning i ett friläge. ISH fortsätter att just försöka komma till bättre avslut i sitt bollägande men det vill sig inte trots ett par riktigt bra lägen. 

I tron om bättre andra halvlek, vändning och en sjätte placering i tabellen kom tyvärr inget - en svag andra halvlek blev ytterligare två mål bakåt och klar förlust i en medioker serieavslutning.

I en något betydelselös match visar Trelleborg klart bäst vilja i att vinna dueller som match idag, ISH saknade några duktiga och viktiga spelare (bl a Sofia, Celine, Evelina B) idag och det blev också extra synligt under match.


PS. 2020 känns mycket spännande för denna trupp, flera förlängningar är klara och presenteras här inom kort.


Laget/truppen;
Cornelia
Lina-Alicia-Fanny-Saga
Evelina-Tilda-Frida
Sandra-Alva-Nellie
Avb: Emmy (in 45), Hanna (in 75), Sai.

Poängligan
3: Evelina Persson
2: Fanny Ronnstam Kristiansson
1: Cornelia Jarving

Publik: 75


// Administrationen