Helgens matcher

AKADEMIN
Alets IK - IS Halmia
Lördag 28 september kl.12.00 (Alevallen)

Tre matcher kvar i division 5 och laget måste vinna samtliga samtidigt som lag ovanför måste tappa lite sista matcherna, lite chans men den finns och det går laget för. Ett trevligt derby dessutom.

HERR
Vinbergs IF - IS Halmia
Lördag 28 september kl.13.30 (Vinåvallen)

Ännu ett derby och denna gång mot Vinberg på den så ofta fina fotbollsplanen på Vinåvallen. Vinberg hade derby senaste omgången också där dom besegrade Ullared med 1-0, med den segern säkrade också Vinberg nytt division 2 kontrakt för 2020. Vinberg har ju även några f.d Halmiaspelare, bl a deras bästa skytt för dagen Besart Zeqiri som gjort 10 mål så här långt. Mötet på Örjan vann ISH med 4-1. ISH har tränat mycket lätt på sistone pga tätt matchande, alla är pigga i kropp som knopp efter bra spel och vinster på sistone - Wallin har 17 spelare (Albin sjuk idag) till sitt förfogande som det ser ut just nu och laget går för fjärde platsen i seriespelet.

DAM
IS Halmia - Trelleborgs FF
Söndag 29 september kl.14.00 (Halmstad Arena plan 1)

Damerna spelar sin sista tävlings tillika serimatch denna dag för detta år. Laget går för att behålla sin sjätte plats och avsluta med ännu en underhållande match, krävs minst kryss här för vid bortavinst går TFF om ISH. Sofia har fortsatt känningar men på bättringsväg, Evelina är bortrest, Celine avstängd och Frida har lite problem med sin ena fot men spelar högst troligtvis. Veckans träningar har varit avslappnande och bra. Lagets bästa målskytt Nellie (7 mål så här långt) kanske kan avancera lite i skytteligatabellen. I övrigt är det fight både om seriens första plats som vilka som blir degraderade.


// Administrationen