Vinst för herr

Svenska Cupen (kval för 2020-2021)
IS Halmia - Tvååkers IF 2-0 (1-0)
Mål: Marcus Jönsson, Adrian Hallsö


Tvååker mönstrade en stark trupp och startade dom 10-15 minuterna klart bäst, här luktade det bortaledning trots att inte Tvååker har någon klar målchans. Men därefter växer ISH mer och mer in i matchen och börjar även föra matchhändelserna efter halva första halvlek. Efter drygt 20 minuter får ISH omställningsmöjlighet och nyttjar detta kollektivt mycket bra, löpningar runt omkring och förbi bollförande Marcus trycker ner Tvååkers backlinje, vilket gör att Marcus kan avancera och trycker distinkt in bollen lågt i nät till höger om Tvååkers keeper. Därefter är det mycket ISH och det kunde absolut varit 2-0 i paus efter kvalificerade chanser utav Ronny, Marcus, Ola, Thydell och detta efter konstruktiva snabba anfall.
Andra halvlek startar och Tvååker försöker men lyckas inte mot ett hårt arbetande ISH med ramstark defensiv och i detta ett bra press-spel, Tvååker gör tre byten i ett och samma men detta hjälper inte heller. Efter en bra slagen hörna utav Sabo och två returer trycker Hallsö upp 2-0 i nättaket och stor glädje på plan som på läktaren. ISH jobbar hårt och parkerar matchen konstruktivt, Tvååker har sin enda kvlificerade målchans i 91a minuten men inget mål och domaren blåser av matchen i 92a.

Viktor var sjuk, Osama och Jasmin fick inte deltaga pga reglementet (spelat i andra föreningar tidigare i år under samma tävling, regel som gäller i DM men inte serie).

I paus var det prisutdelning utav Halmiafemman och final i "PS Olje-kastet", detta har blivit en populär tävling och priset utav en årsförbrukning bensin (15.000:-) från sponsor PS Olje AB är ett mycket attraktivt pris såklart.


Halva potten: 2034 (1300:-)
Halmiaringens korvlotteri (Korvpojkarna): 37, 40 och 76, 97.
Publik: 234

Poängligan
3: Adrian / Erik P  
2: Marcus / Oskar 
1: Övriga (kollektivet var riktigt vasst idag)

Laget/truppen
Noel
Erik F-Adrian-Erik P-Rasmus
Zemri-Kristoffer-Marcus
Oskar-Ola-Ronny
Avb: Andreas, Albin, Anton, Timy.


// Administrationen