Svenska Cupen - herr

Svenska Cupen (kval)
IS Halmia - Tvååkers IF
Onsdag 25 september kl.19.00 (Örjans Vall)


Uppdaterad text;
I morgon får vi se om herrlaget lyckas med det som damlaget var nära att göra förra veckan, dvs kvala in till Svenska Cupens gruppspel 2020-21. Dock hade damerna varit med i grupperna våren 2020. Vid vinst här för herr krävs ytterligare en vinstrunda runt sommaren 2020 innan det attraktiva gruppspelet kan bli aktuellt vintern/våren 2021. Denna match är med andra ord direkt avgörande, lika vid full tid innebär förlängning 2x15 min och ev straffar efter det för ett avgörande.

Tvååkers IF gör i år sitta andra raka år i division 1, Tvååker var länge med i toppstriden ifjol. Idag parkerar laget på en tionde plats fem poäng ovanför kval och degraderingsstrecket.

ISH har gjort pigga träningar efter helgens 4-1 derbyvinst mot Stafsinge och dom spelare som inte var med där är med i denna match, förutom Jasmin som spelat DM med just Stafsinge tidigare i år (och då får man inte medverka i annan förening i samma tävling/år) - ISH kommer med en 16-manna stark trupp.


HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till vår fina hemmaarena Örjans Vall!!


// Administrationen