Vinst för herr

IS Halmia - Stafsinge IF 4-1 (2-0)
Mål: Oskar Rantala Törnfeldt 2, Kristoffer Thydell, Ola Lindh.


Stafsinge är i stort behov utav poäng, mångt mycket större än ISH. Stafsinge börjar matchen klart bäst och ISH uppträder något nonchalant. Efter att Stafsinge bränt ett par bra chanser och/eller hemmamålvakt Timy räddat så tar ISH något orättvist, i det läget, ledningen med 1-0 genom Oskar efter snygg chip och assist Zemri.  2-0 gör, i det läget rättvist, Ola mycket klassigt efter en soloprestation.
Tidigt i början på andra halvlek bjuder ISH på 1-2. Men laget lyfter sig per omgående och gör 3-1 genom Thydell efter fint förarbete Sabo. 4-1 i slutet på matchen gör Oskar efter klassigt förarbete utav Ola. Trots att laget är i "ingemansland" visar lag som individ stor professionalitet i sitt agerande, ISH har plats fyra att spela för och Stafsinge existens i division 2. Det var närmare fler hemmamål än bortamål totalt sett. Många som presterade bra i ISH idag utan att var på sin topp som lag eller individ, stor styrka utav lag då att vinna 4-1. Detta till trots utan Noel Törnqvist, Marcus Jönsson, Jasmin Barucic och Erik Ferman.

Poängligan
3: Rasmus Bengtsson 
2: Ola Lindh 
1: Timy Karlsson 

Halva potten: 4442 (1410:-, grattis)
Korvlotteriet (Korvpojkarna): 25, 60 och 61, 69.
Publik: 141

PS., Onsdag 25 september kl.19.00 möter ISH division 1 laget Tvååker på Örjans Vall i en avgörande match för deltagande i Svenska Cupen 2020.    


// Administrationen