Förlust för dam

Lörby IF - IS Halmia 2-1 (0-0)
Mål: Fanny Ronnstam Kristiansson


ISH gör det väldigt bra idag och spelar även konstruktivt sista svåra 3-delen, men missar mycket och/eller räddas utav en bra hemmamålvakt. 
Man märker att det var lite jobbigt att ladda om för tjejerna efter cupmatchen i onsdags, trots det var det ett härligt gäng som visade upp ett fantastiskt spel ju längre matchen gick. ISH dominerade i andra halvlek men förlorar ändå den med 2-1. Första halvlek "spelades av" utan några större händelser, där såg man omställningen mest från i onsdags. Desto mer hände som sagt i andra halvlek. Båda Lörbys kontringsmål kommer efter dominans av ISH. 1-1 görs genom Fanny som nickar in frispark slagen av Frida. Tilda spelade riktigt bra idag med brilliant teknik, instick etc. Här är en period då laget verkligen ville vi vinna och tryckte på mot en storspelande Lörby målvakt. 2-1 till Lörby med knappt 15 min kvar kom från ingenstans. Efter det gjorde ISH allt man kunde men orkade inte mobilisera sina krafter riktigt fullt ut för en kvittering. 

Poängligan
3: Fanny Ronnstam Kristiansson
2: Tilda Lindau / Frida Ottosson
1: Lina Eriksson / Alicia Hansson


// Administrationen