Noel uttagen till landslagsturnering

Noel Törnqvist vid en av tidigare landslagssamlingar. Noel Törnqvist vid en av tidigare landslagssamlingar.

Förbundskapten Viktor Eriksson för P17-landslaget har tagit ut en 18-manna trupp till 3-Nationsturneringen i Tjeckien 9-13 Oktober, och vår målvakt Noel Törnqvist är uttagen som en av två målvakter - fantastiskt, och där i sällskap med spelare som tillhör föreningar från Allsvenskan (framförallt), superettan eller utlandsproffs. Sverige, Tjeckien och Turkiet är länderna som är med här. 

Än en gång lyckas ISH förädla en spelares talang (inklusive Sofia Voldby), oavsett om spelaren varit i Halmia en längre eller kortare tid. Spelaren själv gör dock alltid det stora jobbet, omgivningen kan "bara" vägleda. 

En annan spelare från Halmstad är också uttagen, Taulant Peci från Halmstad Bollklubb.


VI önskar Noel stort lycka till i Tjeckien under denna riktiga och stora turnering (ingen samling på vägen till dessa turneringar)!!


// Administrationen