Helgens matcher

DAM
Lörby IF - IS Halmia
Lördag 21/9 kl.14.00 (Lörby Park)


I morgon lördag åker damlaget till Blekinge för möte mot Lörby (strax utanför Sölvesborg) som slåss för sin existens, mötet i slutet på juni i Halmstad på plan 2 slutade med en orättvis 1-2 seger för Lörby. Laget har haft en lugn träningsvecka med tanke på onsdagens cupmatch. ISH går hårt för en snygg avslutning och för att spela till sig en 6e plats i årets seriespel. Tre spelare missar denna match utav olika godkända anledningar; Cornelia, Emmy och Sofia.


HERR
IS Halmia - Stafsinge IF
Lördag 21/9 kl.15.00 (Halmstad Arena, plan 1)


I morgon lördag möter herrarna nykomlingarna Stafsinge (strax utanför Falkenberg) på Halmstad Arena, flyttad från lagets hemmaplan Örjans Vall pga tätt matchande där och ingen möjlighet till ändrat speldatum. Ett Stafsinge som slåss för sin existens, alltid svåra matcher. Mötet i Stafsinge i våras vände ISH underläge till vinst 1-2. I den matchen gjorde vår idag Jasmin 1-0, i somras värvade ISH just Jasmin till sig - i den uppgörelsen ingick ej spel i denna match. I övrigt missar Erik Ferman (bortrest, personligt), Marcus Jönsson (tre gula) och Noel Törnqvist (rött kort senast) denna match - målvaktstränare och eminenta Timy Karlsson kliver in mellan stolparna. Laget går hårt för en 4e plats i årets seriespel, då krävs seger här.


// Administrationen