ISH förlänger med Blomqvist

Peter Blomqvist Peter Blomqvist
IS Halmia kan mycket stolt presentera att man är överens med damlagets huvudtränare Peter Blomqvist om att jobba ihop även över 2020, båda parter är nöjda med årets resultat som utveckling och ämnar jobba än längre än 2020. ISH dam vill ju mer än en 6e placering men sett till att laget bl a drabbades utav korsbandsskador på Matilde och Moa samt att Matilda flyttade till Holland, då måste man var nöjd med placering som utveckling därefter. Med fortsatt kontinuitet även på spelarsidan samt rätt spelare in utefter det, då känns 2020 mer än spännande. Peter besitter stor fotbollskompetens samt har ett modernt ledarskap och är ständigt nyfiken på utveckling.    

Damstaben förblir i stort oförändrad då Peters goda samt mycket viktiga stöttepelare Eva Persson och Martin Johansson även dom fortsätter över 2020, så känns det hela än bättre. Angående den fjärde länken i damlagets ledarstab Anna Eckert så är det inte klart där ännu om fortsättning eller inte. Annas yrke (Polis) upptar mycket tid ihop med hennes sociala situation. Denna ledarkonstellation har varit mycket väl fungerande ihop under det gångna året.


// Administrationen