Svenska Cupen - dam

SVENSKA CUPEN 
IS Halmia - IF Limhamn/Bunkeflo
Onsdag 18 september kl.19.00 (Halmstad Arena plan 6, konstgräs)


En mycket trevlig, spännande och utmanande match för vårt formstarka damlag, Allsvenskt besök i Svenska Cupen händer inte allt för ofta. Nu verkar de som att avbytarna från L/B senaste Allsvenka match mot Djurgården borta (0-0) är dom som är med här, i övrigt fyller dom på med U19 spelare - L/B satsar ju också på nytt spel i Allsvenskan 2020. Just har L/B två poäng ner till degraderingen och där ligger just deras senaste motståndare Djurgården. 

ISH har Emmy L borta pga resa samt Sofia V pga överansträngning, i övrigt är alla spelare tillgängliga och väldigt sugna på spel här. Vid eventuell vinst här för ISH väntar gruppspel till vintern/våren 2020 och då är alla lag i landet med, geografisk lottning norr/söder med 8 lag per sida - dvs totalt 16 lag kvar efter denna rundan. Hade ju varit grymt kul och utvecklande för vårt lag. 


HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till Halmstad Arena i morgon onsdag för att stötta våra duktiga tjejer till framgång!!


// Administrationen