Kryss för herr

Eslövs BK - IS Halmia 2-2 (2-1)
Mål: Marcus Jönsson 2


Svår bortamatch som mot Hittarp senast, lag som jobbar livet ur sig i alla situationer för sin existens. ISH hade svårt idag i sin uppspelsfas under första halvan gentemot Eslövs höga press som bet bra mot ett något nonchalant ISH i avgörande moment, vid två tillfällen här straffade hemmalaget ISH skoningslöst och två mål otagbara för vår Noel. Innan Eslövs ledningsmål, 2-1,  gör Marcus en bra individuell prestation, efter bra anfall och assist Ronny, och kör sin gubbe samt curlar in kvitteringen med sin vänstra i målvaktens långa hörn. 
När ISH kommer ut till andra halvlek är det mer bestämt och man ser lagets korrigeringar till det bättre mot första halvlek. Sedan kommer "chocken" när vår målvakt Noel blir utvisad med rött direkt i frilägessituation (ca 10 meter utanför straffområdet mot sidlinjen), ISH har Adde bakom Noel samt Pålle i höjd med Noel och Noel själv går inte in vårdslöst alls - mycket märklig bedömning av huvuddomaren som går direkt på assisterandes vinkning och utan kommunikation dom emellan. Nåväl, Erik Pålsson i mål som gör sista 25 minuterna stabilt och bra som vilken andra målvakt som helst. Dessa 25 minuter är ISH bästa under hela matchen förutom matchens sista minuter då det luktar lite hemmaseger. Frånsett dom sista några minuterna äger ISH efter det röda och gör rättvist 2-2 och har bud på ledning 3-2 vid ett par bra tillfällen. ISH 2-2 gör Marcus igen efter fint laganfall och målet är rätt likt 1-1 i situation som prestation. Många hemmafans på plats för stöttning som var sköna i sina fredagsdrinkar.

Laget/truppen;
Noel (ut 60)
Erik F-Adrian-Erik P-Rasmus
Zemri-Kristoffer-Marcus
Oskar (ut 75) -Ola (ut 65)-Ronny
Avb: Viktor, Albin M (in 75), Jasmin, Osama (in 65).

Poängligan 
3: Marcus Jönsson
2: Rasmus Bengtsson
1: Erik Ferman / Adrian Hallsö / Erik Pålsson 


// Administrationen