Svenska Cupen - herr

SVENSKA CUPEN 2020

Hallands Fotbollförbund fick igår beskedet utav Svenska Fotbollförbundet att Halland har tre platser i Svenska Cupen 2020, detta innebär att årets DM-finalister Onsala BK-BK Astrio redan är klara dit. Samtidigt får då förlorarna i semifinalerna IS Halmia-Tvååkers IF spela en direkt avgörande match om den tredje platsen - den spelas på Örjans Vall onsdag 25 september med matchstart kl.19.00.

IS Halmia herr måste dock flytta sin match mot Stafsinge IF lördag 21 september till Halmstad Arena A-plan pga HBK-Trelleborg på Örjan 22 september. HBKś match har kommit till sent och ISH har försökt att hitta alternativt datum för spel på Örjan men svårt pga tätt matchande där i det kommande samt reglemente i övrigt från Svenska Fotbollförbundet.  


// Administrationen