Förlust för dam

Vilken sur förlust! Stundtals riktigt bra fotboll från Halmiatjejerna men tyvärr två bjudningar som förstörde dagen för ISH. 1-0 till Böljan kom ganska tidigt efter straff, löst slagen tillbakapassning gjorde att målvakt Cornelia råkar kapa Böljanspelaren. Dessförinnan och efter straffen skapade Halmia många situationer som kunde lett till mål, framför allt från Sofia Voldby på högerkanten. Men det fanns också perioder i första halvlek där ISH har mycket boll men har svårt att slå hål på Böljans defensiv. 
I paus gör Halmia ett byte där Tilda ersätts av Emmy.
Emmy visade klass några gånger med sin vänsterfot som så när gav ISH möjligheter. ISH fortsatte ha mycket boll och i 60e får Sofia en boll i djupet och gör 1-1. Då är känslan att det här vinner ISH. Men tyvärr kommer det en bjudning ca 10 minuter senare där Böljans snabba anfaller snor bollen från Cornelia och gör 2-1. På slutet gör ISH en forcering som istället leder till att Böljan gör 3-1. Böljan gav ISH beröm efter matchen för starkt eget spel.

Laget/truppen;
Cornelia
Lina-Celine-Fanny-Frida
Alicia-Evelina P-Tilda
Sofia-Alva-Nellie
Avb: Hanna (in 80), Evelina B (in 80), Sandra (in 80), Saga (in 64), Emmy (in 45), Kannika (mv).

Poängligan
3: Sofia Voldby 
2: Alva Hed / Fanny Kristiansson Ronnstam
1: Frida Ottosson


// Administrationen