Helgens matcher

HERR
Hittarps IK - IS Halmia
Lördag 7 september kl.12.00 (Laröds IP)

Hittarp slåss för sin existens i division 2 även 2020, en missberäkning för laget som även åkte på en tung förlust senast mot Eslöv med 4-2. ISH presterade riktigt bra fotboll hemma senast mot Ullared och andra halvlek var propaganda på pigga ben. Lika pigga har inte laget varit under den gångna veckan då liknande sjukdomar (halsont/feber) har härskat hos en del, vi får hoppas att samtliga frisknar tills i morgon. Dom som tränat har varit pigga och laget går för tredje raka och jagar placeringar uppåt. Matchen i våras vände ISH underläge 0-1 till vinst 2-1 efter att en Hittarpspelare fått syna det röda kortet.


DAM
IF Böljan - IS Halmia
Lördag 7 september kl.15.00 (Falcon alkoholfri arena)

Derby uppe Falkenberg och fri entré. Böljan spelade 2-2 borta mot Eskilsminne senast, ISH får se upp med skytteligaledarinnan Stinalisa Johansson som gjort 15 av lagets 37 mål. ISH gjorde en mycket bra segermatch senast hemma mot topplaget Färjestaden på Örjans Vall, fin plan denna gång igen. ISH har varit pigga efter vinsten senast, veckans träningar har varit bra och alla spelare är tillgängliga. Tränarstaben vinkar för ett par ändringar som dom hoppas skall flytta fram lagets form ytterligare, en vinst för ISH här så finns en liten chans att springa om Böljan i tabellen.


AKADEMIN
Getinge IF - IS Halmia
Lördag 7 september kl.14.00 (Getinge IP)

Kommande två matcher för akademin är helt avgörande för lagets existens i division 5 även 2020, matchen efter denna väntar Löftadalen - dessa två matcher måste vinnas. Vårt unga lag har spelat riktigt bra i många matcher och borde haft betydligt fler poäng men det har många gånger gått troll i saker och ting, en hel del otur på vägen fram med diverse ting. Men nu finns inga ursäkter utan alla vinnarskallar i laget måste fram - VI önskar vårt unga lag det allra bästa.


// Administrationen