Vinst för herr

IS Halmia - Ullareds IK 5-2 (1-2)
Mål: Rasmus Bengtsson 2, Oskar Rantalla Törnfeldt, Jasmin Barucic, Ronny Sabo.


Efter en något turbolent vecka så var det dags för match och visa upp sig, och som hemmalaget visade upp sig!!
Ullared är bra idag och det visade dom från start och så länge dom orkade, halvvägs in i andra halvlek tröt energin hos bortalaget. Inledningen på matchen var jämn men fördel ISH, Ullared är dock vassa i omställningsspelet. 0-1 efter lite slarv hos hemmalaget i uppbyggnadsspelet, 0-2 på hörna efter något passivt hemmalag...detta speglade ju inte matchbilden för tillfället. ISH visar grym moral idag och tuggar på, 1-2 en bit innan paus utav offensiva vänsterbacken Rasmus Bengtsson efter assist/instick Marcus Jönsson. En bit in i andra halvlek 2-2 distinkt utav Ronny Sabo i bra läge efter ett mycket fint anfall via högerkanten genom Erik Ferman-Oskar Rantalla Törnfeldt-Marcus Jönsson. 3-2 efter ännu en upprullning och avslut i mål behärskat utav nya Oskar. 4-2 är också ett klapp-klapp anfall där ytterbackarna figuerar igen, Ferman assist till Rasmus i mål. Och Jasmin fick avsluta den fina andra halvleken med att göra sitt första mål, 5-2, i Halmiatröjan och återigen ett klassanfall när Ullared är trötta, assist en ytterback - Rasmus Bengtsson. Det var ett mycket bestämt ISH idag med mycket energi matchen igenom, Ullared fick springa väldigt mycket i första halvlek för att störa ISH och hålla uppe sitt spel - den energin försvann en hel del efter ca 60 min men ISH hade mer i tanken.

Laget/truppen;
Noel
Erik F-Ardian-Osama-Rasmus
Kristoffer-Zemri-Ola
Ronny-Marcus-Oskar
Avb: Erik P (in 70), Viktor, Jasmin (in 85)

Poängligan
3: Rasmus Bengtsson / Erik Ferman
2: Oskar Rantalla Törnfeldt  (ett mycket bra nyförvärv, spelare som människa) 
1: Marcus Jönsson / Ola Lindh 

Halva potten: 4051 
Korvlotteriet: 9, 40 och 52, 65 

Publik: 429


// Administrationen