Vinst för dam

IS Halmia - Färjestaden GoIF 2-1 (0-0)
Mål: Evelina Brag, Nellie Andersson (straff)


Våra damer trivdes på Örjans Vall i solen och hade mycket spring i benen, efter jämna inledande ca 15 minuter börjar Halmias spel sätta sig mer och mer. Många fina speluppbyggningar fick publiken se men laget har lite svårt att omsätta spel och bollövertag till klara målchanser, det bästa chansen fick Sandra Holm i ett friläge efter instick utav Tilda Lindau men Sandra blev felaktigt avvinkad för offside. Färjestaden är kompakta i defensiven och lägger sin kraft på det och omställningar efter vunnen boll. I andra halvlek fortsätter mönstret men nu börjar Halmia skapa lite målchanser. Pigga inhoppande Evelina Brag sprang igång offensiven och får en fin boll på djupet utav Alva Hed, bollen blir 50/50 mellan Evelina och Färjestadens målvakt men Evelina ryggar inte utan vinner duellen och får friläge som blir 1-0 - jubbel på läktaren. Inte allt för långt efter löper Evelina sig fri igen men kapas och straff ISH, Nellie sätter kyligt in straffen och 2-0. Sedan får Färjestaden in en reducering minuten före slutsignal, inget händer därefter hos trötta spelare i värmen - go och rättvis seger för ISH.

Laget/truppen;
Cornelia
Lina-Celine-Alicia-Frida
Evelina P-Tilda-Sofia
Sandra-Alva-Nellie
Avb: Saga (in 80), Hanna (in 75), Emmy (in 35), Evelina B (in 45)

Poängligan
3: Celine Gysenius
2: Evelina Persson
1: Cornelia Jarving / Nellie Andersson / Evelina Brag

Publik: 131


// Administrationen