HALMIADAGEN

HALMIADAGEN betyder att både dam och herr spelar på fina Örjans Vall samma dag med olika kringaktiviteter, damerna såklart först ut.

DAM
IS Halmia - Färjestaden GoIF
Lördag 31 augusti kl.13.00

Fjärdeplacerade Färjestaden från Öland kommer på besök, laget är sju poäng efter serieledande Dösjöbro. ISH får se upp med bortalagets Ofelia Medhammar som ligger trea i skytteligan med sina 12 mål av lagets 34. ISH har haft en bra träningsvecka där dessutom två spännande spelare har visat upp sig för eventuell entre till 2020, två duktiga spelare som skall studera i Halmstad minst 3 år framåt. ISH har alla sina spelare tillgängliga.

HERR 
IS Halmia - Ullareds IK
Lördag 31 augusti kl.16.00

Derby mot Gekås-landet, ett Ullared som tagit steg framåt sedan premiäråret i division 2 för några år sedan. Laget parkerar idag precis bakom ISH och är endast en poäng efter. ISH besegrade Ullared på bortaplan med 3-2 i mitten på maj, i den matchen agerade vårt nyförvärv i somras Osama Hassan bra som ytterback. En vinst för laget igen och resultaten studsar laget lite rätt i övrigt, då kan man vara sex poäng efter kvalplats. Albin Mazreku är ej tillgänglig pga lättare bristning baksida lår. 
Herrlaget har ju även i början på veckan genomgått ett byte på posten huvudansvarig, Anders Wallin är tillbaka på den tronen – hjärtligt välkommen tillbaka Walle (som dock varit i föreningen hela året som akademi och ungdomsansvarig).  


HJÄRTLIGT VÄLKOMNA - vi hoppas och tror på två välspelade matcher där förhoppningsvis alla poängen stannar på Örjans Vall.


// Administrationen