Förlust för dam


Karlskrona FF - IS Halmia 1-0 (0-0)

Det blev tyvärr förlust med 1-0 för våra damer i dagens bortamatch. Karlskrona slår in segerbollen efter en kontring i min 75,  ISH har här lite sämre defensiv balans i laget. ISH kommer inte upp i nivå tillräckligt men är ändå tillräckligt bra för att vinna matchen, prestationen är dock den sämsta i höst. För mycket stress och bolltapp på motståndarens planhalva lite för ofta för att skapa det där lilla sista klara. ISH har ändå 2-3 riktigt bra målchanser i första. Hemmalaget har en kontring/friläge som Cornelia räddar. I andra har vi ett jättefriläge tidigt men Nellie touchade tyvärr fel. Laget gick för 1-1 på chans sista 10 min men det blev ingen bra målchans. Bara situationer i straffområdet som hemmalaget kunde hantera. Sofia Voldby och Alva Hed var saknade.

Nu får laget ladda om inför Halmiadagen på Örjans Vall 31 Augusti. 

Poängligan
3: Frida Ottosson
2: Cornelia Jarving
1: Fanny Kristiansson Ronnstam / Celine Gysenius


// Administrationen