Vinst för herr

FC Rosengård - IS Halmia 0-1 (0-0)
Mål: Ronny Sabo


ISH gör en helt ok första halvlek offensivt i en match där det är mycket kamp. ISH skapar tre bra lägen under första där Ronny har det bästa, inspel från Rasmus B från vänster där Rosengårds målvakt reflexräddar vid första stolpen. FCR försöker kontra och spela tidigt i djupled på ISH ofta under första halvlek, dom lyckas dock inte komma till något avslut utan har några hörnor som aldrig känns direkt farliga. I den 43e minuten har ISH en hörna där Thydell ställer sig framför hemmalagets målvakt. Målvakten boxar då till Thydell = rött kort på honom men frispark till FCR. Sammantaget är ISH det bättre laget i första halvlek,  FCR har en dryg 10 minuters period då de har mer boll än ISH.

I andra halvlek så lägger sig FCR djupt och väntar på misstag från och av ISH, såklart pga utvisningen. ISH skapar inte så mycket till en början av andra halvlek och lyckas inte utnyttja att laget är en man mer. ISH byter in Marcus mot Osama runt 60:e och går över till 4-3-3 = får mer tryck och fler målchanser inom kort. Jasmin har 2 bra lägen, ett skott tätt utanför och ett när han blir nerdragen i straffområdet men ingen straff. Zemri och Ola har varsin halvchans m.m. I 80:e efter fint etablerat anfallsspel så spelar Ola in bollen från vänster till Ronny som placerar in bollen i bortre stolpen. FCR flyttar direkt upp folk efter detta, hotar inte ändå nämnvärt, har en frispark i 90:e som nickas över - seger till IS Halmia!! 

Laget/truppen;
Noel
Erik F-Erik P-Adrian-Osama (ut 60)-Rasmus B
Ola-Kristoffer-Zemri
Ronny-Jasmin (ut 85)
Avb: Marcus (in 60), Viktor (in 85).

Poängligan
3: Ola Lindh
2: Zemri Callaku
1: Rasmus Bengtsson


// Administrationen