Kryss för herr

Division 2 västra götaland
IS Halmia - Assyriska BK 1-1 (0-0)
Mål: Emil Håkansson


En match många Halmianer hade förväntningar på efter en tveksam inledning på serien efter uppehållet, förväntningarna uppfylldes stundtals men totalt inte. Assyriska har förstärkt bra under uppehållet och jobbade taktiskt hårt. Om vi skall vara helt neutrala i analysen så var första halvlek ett "sömnpiller". Första "avslutet" på mål var i minut 46 strax före pausvilan, kort höger hörna Zemri/Emil där Emil lägger in bollen distinkt mot bortre stolpen, bollen går förbi allt och alla i mål - 10 sekunder efter avspark blåser domaren av för pausvila. ISH startar andra halvlek bäst och piggt, det kändes och luktade 2-0 här. Men efter detta är det lite lågt igen och Assyriska tillåts komma in i matchen igen. Assyriska får ett friläge efter en klar offside, trist när rättskiparna missar klara saker men rättvist med 1-1 totalt sett hur matchen såg ut i 93 minuter. Vårt kära ISH får repa mod under kommande vecka med bra träningar inför bortamatchen mot Rosengård nästa helg.

Laget/truppen;
Noel
Erik F-Adrian-Osama-Rasmus
Zemri-Ola-Marcus (ut 70)
Ronny (ut 75)-Jasmin-Emil
Avb: Viktor, Erik P, Albin (in 70), Kristoffer (in 75).

Poängligan
3: Ola Lindh
2: Osama Hassan
1: Erik Ferman

Halva potten: 2520
Korvlotteriet: 13, 57 och 68, 92
Publik: 196


// Administrationen