Kryss för dam

Division 1 södra götaland
IS Halmia - Hammenhög IF 1-1 (0-0)
Mål: Alva Hed


Halmia börjar matchen bäst och styr händelserna på plan men serietrean Hammenhög är stabila i defensiven och vassa i omställningarna. Efter 15-20 minuter börjar ISH dyrka upp Hammenhög och kombinerar bra igenom eller diagonal bollar bakom Hammenhögs backlinje, nu börja chanserna dyka upp också. Om inte Hammenhög är först på bollen vid inspel så är det Hammenhögs målvakt som håller kvar 0-0 till paus med klar fördel ISH. I början på andra kommer istället det i detta läget mycket rättvisa hemmaledningen genom Alva Hed som avslutade ett fint anfall via Evelina P och Sandra. Sedan tar Hammenhög över och är det bättre laget en längre period, här kvitterar också bortalaget. ISH gör en bra match och är bättre i matchen under en längre period än Hammenhög, men matchen slutar 1-1. Den fina formen håller i sig för ISH.


Laget/truppen;
Cornelia
Lina (ut 60)-Celine-Alicia-Frida (ut 60)
Evelina P-Tilda (ut 70)-Sofia
Sandra (ut 60)-Alva (ut 85)-Nellie
Avb: Emmy (in 85), Evelina B (in 60) , Fanny (in 60), Hanna (in 70), Saga (in 60), Sara (mv)

Poängligan
3: Sofia
2: Evelina P / Alicia 
1: Celine

Halva potten:
Publik: 80


// Administrationen