Helgens matcher

DAM
I
S Halmia - Hammenhögs IF
Lördag 17 augusti kl.14.00 (Halmstad Arena plan 1)

Serietrean Hammenhög (förort till Simrishamn) kommer på besök, ett tufft motstånd men ligger rätt i tiden för vårt formstarka lag att ta sig an dessa nu. Matchen i Hammenhög var jämn länge men till slut vann Hammenhög med 2-0. Hammenhög slåss ju om seriesegern mot Dösjöbro och Eskilsminne. ISH har alla sina spelare tillgängliga och som sagt riktigt god form på individer som lag.


HERR
IS Halmia - Assyriska BK
Lördag 17 augusti kl.16.00 (Örjans Vall)

Assyriska besegrade oss på Ruddalen med hela 5-2. Assyriska ligger precis ovanför negativt kval, laget har förstärkt rejält under sommaruppehållet. ISH har envetet tränat på efter den något tunga inledningen efter uppehållet, laget behövde lite paus efter kryss mot Prespa-förlust mot Astrio-förlust mot Onsala. Alla spelare är tillgängliga igen och laget vill verkligen vinna matcher igen. Om ISH vinner och resultaten går lite med laget i övrigt så kan ISH var sju poäng efter kvalplats efter färdigspelad omgång, kanske inte helt trovärdigt men fullt möjligt.


AKADEMIN
IS Halmia - IF Böljan
Söndag 18 augusti kl.14.00 (Halmstad Arena plan 3)

Akademin gjorde en riktigt bra match senast när man gjorde det mesta rätt och spelade stora delar ut HÅFF samt jobbade hårt över hela plan, men bolluslingen ville inte landa i deras mål trots massor med möjligheter - kanske kommer retroaktivt i denna match.


// Administrationen