Nyförvärv herr

Herrlaget kan presentera ytterligare två nyförvärv inför årets "slutspurt" på seriespelet, två spelare som ISH ej scoutat utan fått tips om som inflyttande studenter för tre läsår på Halmstad Högskola.

Oskar Rantala Törnfeldt - född -98 och fostrad i IFK Norrköping, sedan ett tag tillbaka tillhörande IFK Norrköpings samarbetsklubb IF Sylvia (division 1). Oskar är en ytterforward som i år startat några matcher i seriespelet samt inhoppare i dom flesta övriga, spelade hela andra halvlek i deras match den gångna helgen (hans sista där). Oskar skall läsa civilekonomprogrammet.

Andreas Åström - född -98 och fostrad samt spelandes hela vägen i Skiljebo SK (division 2). Andreas är en stor/rejäl försvarsspelare som startat cirka hälften av årets seriematcher och en del speltid i övriga som inhoppare. Andreas skall läsa ekonomiprogrammet.

Referenserna ISH har fått om dessa två är starka nog för intag, stora lovord om båda som högst seriösa/lojala samt sköna personligheter - sådana ISH vill ha i sin trupp och bra ålder på båda. Båda ansluter till ISH i slutet på nästa vecka (första träningen 22/8 troligtvis) och är spelklara för ISH efter kommande helg. Båda har avtal året ut till att börja med. IS Halmia hälsar Oskar&Andreas hjärligt välkomna till vår fina förening.


// Administrationen