Vinst för dam

Svenska Cupen (omgång 2)
IS Halmia - Hittarps IK 7-1 (1-0)
Mål: Evelina Brag 4, Alva Hed 2, Nellie Andersson


Det var till stora delar idag "kattens lek med råttan", lite ödmjukt sagt med respekt för dagens motstånd. Det  var ISH från minut 1 till 90 med några uppstickare utav seriekollegan Hittarp (ligger strax utanför Helsingborg). Det tog dock till minut 38 innan Evelina Brag distinkt tryckte in den mycket rättvisa hemmaledningen. 2-0 i minut 57 av  Brag efter mycket fin assist utav mittfältaren Emmy Lundkvist, minut 61 Brag igen och 3-0, och 4-0 av Brag IGEN i minut 67. Sedan gjorde Nellie Andersson behärskat 5-0 innan Alva Hed gjorde 6-0 och 7-0. Hittarp fick ett tröstmål från distans i slutet på matchen. Ledarstaben i ISH släppte fram några spelare som fått lite mindre speltid i serien på sistone och samtliga skötte sig utmärkt, ökar konkurrens i laget vilket bara är positivt. Dessutom gjorde våra tre toppar samtliga mål idag MED stora utropstecknet Evelina Brags fyra baljor.

Nu hoppas ISH på en inspirerande lottning i nästa runda på hemmaplan, vi återkommer när lottning och speldag är satta.

Laget/truppen
Cornelia
Lina-Hanna-Fanny-Saga
Evelina P-Emmy-Tilda
Evelina B-Alva-Nellie
Avb: Alicia, Sandra, Celine, Frida, (Moa).

Halva potten: 2241
Publik: 58


// Administrationen