Vinst för dam

Hittarps IK - IS Halmia 1-4 (0-1)
Mål: Nellie Andersson 2, Alva Hed, Sandra Holm


En mycket väl genomförd match utav ISH. ISH har mycket boll matchen igenom, dessutom flera klara målchanser innan 0-1. Nellie kommer fri efter en fin assist av Evelina P och gör 0-1 fördel ISH. Deras målvakt gör några bra räddningar före och efter detta. Även Cornelia i ISH målet gör en bra räddning vid 0-0 efter kontring. Totalt var det mer eller mindre spel mot Hittarps mål hela första halvlek så 0-1 var underkant. I andra halvlek var ISH lite tydligare med den defensiva balansen för Hittarps möjlighet låg i kontringspelet. 0-2 för ISH kom tidigt i andra genom Sandra Holm som kom fri och satte den lågt i bortre. Resterande tid utav andra halvlek var övertygande och fullständig kontroll av ISH. 0-3 genom Alva Hed och 0-4 av Nellie Andersson innan Hittarp reducerar. En mycket rättvis seger och bra spel utav ISH i en viktig match, laget avancerar i tabellen.

Ny match redan på tisdag för laget och dessutom mot samma motstånd, men då på hemmaplan i Svenska Cupen.

Laget/truppen;
Cornelia
Lina-Celine-Alicia-Frida
Evelina P-Sofia-Emmy
Sandra-Alva-Nellie
Avb: Evelina B (in 63), Hanna (in 69) , Tilda (in 46), Saga (in 81).

Poängligan
3: Alva Hed / Nellie Andersson
2: Lina Eriksson / Evelina Persson
1: Celine Gysenius / Alicia Hansson


// Administrationen