Helgens matcher

DAM
Hittarps IK - IS Halmia
Lördag 19 Augusti kl.12.00 (Laröds IP)


I morgon lördag åker vårt damlag till Hittarp strax utanför Helsingborg för ett viktigt möte, Hittarp är placeringen och poängen efter ISH idag. ISH får se upp med Hittarps skyttedrottning Marie Westerblad som gjort 8 av lagets 15 mål så här långt, Hittarp har också släppt in klart flest mål i serien så här långt med 43 mål på 14 matcher. Alla spelare i ISH är idag tillängliga, det känns bra liksom klimatet i övrigt i truppen.


HERR
Onsala BK - IS Halmia
Lördag 19 Augusti kl.13.00 (Rydets IP)


Kungsbacka-laget vid kusten Onsala tillika nykomlingar i år har imponerat (vann div 3 ifjol överlägset), men har man följt deras process sedan några år tillbaka så föga överraskande. Onsala är anfallsglada och har gjort näst mest mål framåt i serien, närmare bestämt 49 mål på 16 matcher. Men laget har också släppt in fjärde mest i serien med 37 mål. Vid senaste matchen mot Eslöv på bortaplan låg Onsala under hela matchen och fram till 5 minuter före slutsignal 3-2 till Eslöv, då vände Onsala matchen sista fem minuterna och vann med 4-3. ISH har slickat såren och tränat på efter kryss hemma mot Prespa Birlik och DM-förlust mot Astrio, alla spelare (förutom ev Jarälv) är tillgängliga för spel.


// Administrationen