DM herr

DM-semifinal (Distriktsmästerskap)
BK Astrio - IS Halmia
Tisdag 6 Augusti kl.18.30 (Söndrums IP)


I morgon tisdag möter våra herrar Astrio i ett spännande derby i spel om final i DM (mot Onsala BK) som plats i nästa runda utav Svenska Cupen, där Astrio tar emot självaste IFK Göteborg i årets Svenska Cupen i slutet på augusti - fantastisk rolig match för Astrio. Astrio går som tåget i sin division 4 serie och mycket talar för avancemang för Söndrumslaget som tränas utav Mats Jingblad (far till våra f.d spelare/ledare Frida och Jessica och själv egen bakgrund som elitspelare och tränare). Ett Astrio som innehåller många f.d spelare i ISH, sex spelare i deras senaste trupp i seriespelet där bl a andra Per Gulda och Niclas Taube finns med.

ISH har lite skavanker efter lördagens match och kvällens träning avgör startelva som trupp från ledarstaben, laget går självfallet för final i DM som plats i Svenska Cupen. Nya Jasmin och Osama får ej deltaga imon pga DM-spel tidigare i år med sina f.d föreningar.


// Administrationen