Helgens matcher

DAM
IS Halmia - Ifö Bromölla IF
Lördag 3 augusti kl.14.00 (Halmstad Arena plan 2)


Vårt damlag möter laget som ligger placeringen efter ISH i tabellen med två poäng, Bromölla ligger platsen ovanför negativt streck - en viktig match för båda lagen med andra ord. Matchen i Bromölla i våras slutade mållös. Halmia har alla sina spelare tillgängliga och kommer väl förberedda. Matchen spelas på plan 2 (den närmast brandstationen) pga ett arrangemang på plan 1, en prioritering som Vi tycker är något märklig utav ansvariga. 


HERR
IS Halmia - KSF Prespa Birlik
Lördag 3 augusti kl.16.00 (Örjans Vall)


Prespa har haft en tung vår och bestämde sig för tränarbyte under sommaruppehållet, ny huvudansvarig som assisterande tillträde i mitten på juli. Prespa parkerar just på en sista plats i serien med 12 inspelade poäng, vårt möte i Malmö i våras slutade 1-1. ISH får se upp med Omar Khattab som gjort 9 av lagets 20 mål, PB avslutade våren med två raka segrar och har förstärkt laget under uppehållet. Halmia har haft en mycket bra uppstart efter vilan, bra träningar med ALLA spelare tillgängliga samtliga pass och vinst i DM mot Laholm med 3-1. Tappade spelare har dessutom ersatts med fullgoda ersättare som är spelklara till denna kamp. Skall ISH hänga på i toppstriden så är vinster på Örjans Vall nödvändiga.


PS. Först tar NI Halmianer Er till Halmstad Arena och stöttar vårt damlag med matchstart 14.00, sedan den korta resan till Örjans Vall för att följa upp den goda stöttningen i herrmatchen som startar 16.00 - VÄL MÖTT och hjärtligt välkomna!!


// Administrationen