Förlust för dam

DM-semifinal
Derome Valinge DFF - IS Halmia 2-1 (1-1)
Mål: Nellie Andersson


ISH börjar matchen bäst och efter ett fint anfall tar ISH en tidig ledning genom Nellie. ISH skapar flera chanser men har svårt att göra mål. Halmia är det bättre laget men Valinge jobbar sig in i matchen och kvitterar innan halvleken är slut. Totalt sett äger ISH matchen men trots det så skapar Valinge farliga lägen och gör också 2-1 i minut 70. ISH lyfter upp fler spelare offensivt och skapar fortsatt lägen, men bollen går "ribba eller stolpe ut idag".

Huvudtränare Peter Blomqvist;
"- Det här är en match vi bör vinna som det ser ut och som förväntat en del, men vi missar för mycket i den sista viktiga offensiva delen. Vi är helt enkelt idag inte tillräckligt effektiva i denna del av plan."

Laget/truppen:
Cornelia
Lina-Celine-Alicia-Frida
Evelina-Saga-Tilda
Sandra-Alva-Nellie
Avb: Hanna, Evelina, Emmy, Fanny.


// Administrationen