DM

DM-semifinal Dam
Valinge Derome DFF - IS Halmia 
Tisdag 30 juli kl.19.00 (Dersbovallen)

Vårt kära damlag möter Mohameds (vår f.d tränare, ledare etc) Valinge/Derome på bortaplan i en match om en plats i DM-final, där väntar IF Centern för vinnande lag här. Valinge/Derome har haft en tuff första halva på sin division 1 serie och parkerar just nu näst sist där. Vårt damlag har tränat på sedan i mitten på förra veckan och hade dessutom en trevlig teambuildningsdag i lördags efter sin träning, Hanna har ljumskproblem och Sofia har varit lite sjuk så dessa två kan troligtvis inte närvara - i övrigt är alla pigga, krya och positiva inför match igen.


DM-semifinal Herr
BK Astrio - IS Halmia
Tisdag 6 Augusti kl.18.30 (Söndrums IP)

Division 4 serieledande Astrio väntar herr nästa runda. Vinnaren här är inte bara klar för final mot Onsala BK utan också klar för nästa runda utav Svenska Cupen. Vi återkommer med mer information närmare matchdag...


// Administrationen