Vinst för herr

DM-kvartsfinal
Laholms FK - IS Halmia 1-3 (1-1)
Mål: Albin Mazreku 2, Zemri Callaku.


På den fina planen Glänninge IP i den oerhörda hettan vann vårt ISH denna match välförtjänt, imponerande utav samtliga planens aktörer att springa så mycket i den höga värmen (ca 30 grader vid matchstart). ISH hade klart mest boll matchen igenom och skapade även flest klara målchanser. Dock gör LFK 1-0 på ett inkastvariant, svagt agerande utav ISH i denna situation. Rättvist gör ISH 1-1 ca 10 minuter före paus genom Albin Mazreku efter assistnick från Marcus och sekvensen före det fint förarbete utav Ronny. Fanns bud på ISH-ledning före paus.
I andra halvlek är det mycket ISH, mittfältet med Zemri och Marcus framförallt kommer igång ordentligt likt kanterna där Erik och Rasmus fyller på bra. 1-2 är ett fint instick utav Ronny till Emil som bryter in från höger och kör sin bevakning till avslut som nästan går in, Albin rakar in bollen från nära håll. 1-3 är Zemrishow, han vinner boll på mittplan och tar sig förbi ett par motståndare med teknik och fart innan kraftfullt distansskott i mål i 85e minuten.

Laget/truppen;
Noel
Erik F-Adrian-Viktor-Rasmus
Kristoffer-Zemri-Marcus
Ronny-Albin-Emil
Avb; Ola, Oskar, Melker, Anton, Erik P - speltid för samtliga i andra halvlek.


PS. Morgondagens träningsmatch mot division 2 laget Dalstorp spelas ute i Harplinge med matchstart kl.12.00, då spelar i första hand dom som inte spelade så mycket idag inkl våra nya spelare samt uppflyttade akademispelare - hjärtligt välkomna.


// Administrationen