Nyförvärv herr

Osama Hassan Osama Hassan
Nästa spelare in till herr under sommarfönstret är 20-åriga Osama Hassan (född -98), kommer nu från seriekollegan Ullareds IK men fostrad i Falkenbergs FF. Osama kom till Ullared från FFF i början på detta året.

Osama är en välskolad vänsterfotad försvarare med goda offensiva kvalitéer, han kan spela på samtliga positioner i backlinjen. Osama var på gång till ISH redan hösten/vintern 2017 inför 2018, men då fick han ett lärlingskontrakt med Falkenbergs FF i superettan under 2018. Det året gick ju FFF upp i Allsvenskan, många matcher på bänken i superettan blev det för Osama men inga inhopp. Vi har följt denna spelare och goda personlighet under många år för ISH kullen spelare födda 97-98-99 har mött FFF pojkar födda 98 vid flertalet tillfällen. Osama läser på högskolan i Halmstad till ingenjör. 

Osama konkurrerar om en startplats direkt, men nu när hela truppen är intakt och i träning fullt ut så är konkurrensen hård.


Hjärtligt välkommen till IS Halmia Osama!!


// Administrationen