Nyförvärv herr

Jasmin Barucic Jasmin Barucic

IS Halmia kan glädjande presentera ett offensivt nyförvärv i form av målskytten tillika Halmstad-bekantingen (bor i Halmstad) Jasmin Barucic.

Denna 1.96 cm långa 22-åring (23 i december på julafton, född 1996) har ISH haft hos sig vid provträningar tidigare men då har inte ISH gått vidare med Jasmin - mest pga att ISH haft skyttar då som Joe Sise-Vuk Lugonijc-Isak Pettersson m fl. Nu när Jasmin sökte sig till Halmstad igen så var inte ISH sena att nappa på detta med tanke på forwardstapp. Jasmin har öst in mål i sina tidigare föreningar - Snöstorp/Nyhem (skytteligavinnare i div 3), Tvååker (div 2) och i år Stafsinge (10 av lagets 23 mål under del 1 2019).     

Trots att Jasmin själv önskade bryta med Stafsinge så äger Stafsinge rätten på Jasmin, ISH var tvungna att lösa Jasmin från Stafsinge. Inget IS Halmias tajta budget kunde lösa utan generösa Halmianer bland våra sponsorer som supportrar gick in med stöttning för att möjliggöra detta. Inga stora pengar men finns inga i budget så blir det svårt - stort TACK skickas härmed till nämnda och berörda personer (inga namn). Jasmin gör sin första träning med ISH i morgon måndag, är spelklar för laget nu och skrivit på för 1 1/2 år.

Jasmin säger;
- Jag är mycket glad, tacksam och stolt över att detta blev möjligt nu. Jag skall göra allt jag kan och lite till för att bidra till fortsatt toppkänning för ISH och ser fram emot att träffa samt börja träna med laget i morgon.


Hjärligt välkommen till IS Halmia Jasmin!!


// Administrationen